Doua statii noi de metrou in Bucuresti

[themify_icon icon=”fa-language” label=”ENG” link=”http://mi.etlbiz.com/eng/two-new-underground-stations-in-bucharest/”]
Extensia magistralei 4 cu statiile Laminorului si Straulesti se afla in etapa finala de executie, planurile fiind ca aceasta sa fie deschisa pana la sfarsitul anului, In prezent calea de rulare este montata in totalitate, se lucreaza la instalatiile de tensiune inalta si joasa precum si la definitivarea spatiilor tehnice. In cele doua statii se monteaza finisajele, scarile rulante, lifturile si se pregateste instalarea zonelor de acces pentru calatori. Fizic, lucrarile sunt executate in procent de 80-90% pentru interstatiile Bazilescu – Laminorului, Laminorului – Straulesti, galeriile de legatura, pentru cele doua statii si pentru depoul Straulesti. Lucrarile in zona terminalului multimodal straulesti sunt in plina desfasurare, fiind realizate in procent de 20%.
Pentru statia Laminorului, stadiul lucrarilor la structura este de 98%, finisajele si instalatiile complexe fiind in stadiu de 75% realizate, in timp ce instalatiile de tensiune joasa sunt realizate doar 20%. Lucrarile la suprafata statiei sunt realizate in proportie de 35%.