ETLBIZ Cercetare de piață / Iulie 2016: Achiziția de vehicule nepoluante destinate transportului public

etlbiz-cercetarepiata-iulie2016-cop ETL Business Plus, cu sprijinul Asociației pentru Mobilitate Metropolitană, PESA Bydgoszcz și Anadolu Automobil Rom (distribuitor in Romania al SOR Libchavy)”, a editat și tipărit studiul de piață “Achiziția de vehicule nepoluante destinate transportului public”. Studiul, parte a serviciului de orientare în piață ETLBIZ Cercetare pe piață, pe care ETL Business Plus îl oferă organizațiilor locale și multinaționale, este distribuit prin canale controlate, către factorii de decizie și specialiștii din industria transportului public.
Studiul “Achiziția de vehicule nepoluante destinate transportului public” prezinta autorităților publice și tuturor celor interesați o imagine asupra procesului de înnoire a flotelor de vehicule de transport public în România, proces ce se va accelera începând cu acest an.
Care sunt tehnologiile existente până în acest moment, ce rezultate au avut orașe europene în implementarea acestor soluții și ce orașe din România se anunță a fi printre cele care vor introduce primele astfel de soluții sunt subiectele principale ale studiului, completate de o trecere în revistă a legislației și strategiilor românești și europene care încurajează sau chiar condiționează astfel de achiziții.
Studiul reprezintă astfel o sinteză utilă tuturor autorităților care gestionează transport public. Studiul prezintă impactul unor proiecte de acest fel din Europa, stadiul de maturizare a unor tehnologii și rezultatul unor teste sau proiecte destinate evaluării acestor noi tehnologii pentru ca, în final, cititorii să poată fi mai bine informați asupra soluțiilor posibile din care pot alege.

Conținut

Cuvânt înainte
Context european și național
Achiziția de vehicule ecologice în România
Posibilități de finanțare
Tehnologii și exemple de bună practică
Anexe

Citare

Ghemuț, F., Roșeanu, V., Udriște, O., Nae, M. (2016),  Achiziția de vehicule nepoluante destinate transportului public, în Ș. Roșeanu (Ed.), ETLBIZ Cercetare de Piață (vol. Iulie 2016), București: ETL Business Plus.

URL

http://mi.etlbiz.com/achizitia-de-vehicule-nepoluante-destinate-transportului-public/

Accesați studiul

adobe-svg-logoApăsați aici